Yrityksille

Hieronta auttaa työntekijöitä jaksamaan arjessa paremmin ja on arvokas henkilökuntaetu.

Hieronnan verovapaudesta käydään aika ajoin keskusteluja. Lue verottajan 10.2.2020 antama ohjeistus henkilökuntaeduista verotuksessa. Ote hieronnan osuudesta alla.

3.5.2.6 Hieronta

Hieronnan tarkoituksena on yleensä lihashuolto, palautuminen ja rentoutus. Työnantaja voi kustantaa verovapaana virkistystoimintana työpaikalle hierojan, jonka palveluja henkilökunta voi käyttää tietyin väliajoin. Työnantaja voi myös tehdä sopimuksen hierontapalvelujen tuottajan kanssa siitä, että henkilökunta voi tietyin väliajoin varata hierontavuoron ja työnantaja maksaa hieronnan kustannukset tai osan niistä suoraan hierontapalvelujen tuottajalle (KVL 30/2017). Edun tulee olla järjestetty siten, että koko henkilökunnalla on tosiasiallinen mahdollisuus käyttää etua.

Miten homma toimii käytännössä?

Yrityskäynneillä hieronnat ovat yleensä kestäneet puolesta tunnista tuntiin. Päivän aikana hieron yleensä noin 5-10 asiakasta. Ajanvaraus voidaan tehdä sähköisen järjestelmäni kautta tai hoidatte asian sisäisesti. Hinnastoni näet etusivulta. En veloita matkakuluista Helsinki, Espoo, Vantaa -alueilla. Laskun maksaja voi olla yritys tai työntekijät itse. Sovitaan tapauskohtaisesti asia niin, että homma toimii kivasti.

Kotivastaanotolle?

Lähialueilta kannattaa tulla kotivastaanotolle Helsingin Pitäjänmäkeen, sillä matka itsessään pistää mielen rauhoittumaan ja pääsee paremmin irti töistä.

Yrityskäynnille?

Otan matkapöydän tai hierontatuolin mukaan ja tulen käymään. Voidaan sopia yksittäinen päivä tai säännöllinen päivä. Tarvitsen rauhallisen huoneen, jossa työskennellä.

Asiakaspalautteita

Kiitos tuhannesti, oli aivan mahtava hoito! Suosittelen muillekin kiireisille ihmisille pysähtymään hetkeksi ja panostamaan omaan hyvinvointiin. Hieronnan lisäksi saa hyviä neuvoja ja ajatuksia.

— Joni Sundström

Suosittelen ylläpitävää lihashuoltoa. Säännöllinen hieronta pitää päänsäryt minimissä. Eikä siinä vielä kaikki – Mikon kanssa voi jutella musajuttuja! Tai sitten vaipua vain hiljaiseen nirvanaan.

— Tuuli Paasilehto

Koulutettu hieroja
Mikko Kataja

Y-tunnus 2590813-8

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla tai tekstiviestillä. Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen.

mikkokataja@hotmail.com

p. 050 4900 323

Hiomotie 42 A 16
00380 Helsinki

Maanantai
12:00 – 21:00
Tiistai
12:00 – 21:00
Keskiviikko
Suljettu
Torstai
Suljettu
Perjantai
12:00 – 21:00
Lauantai
Suljettu
Sunnuntai
Suljettu