Hyvä tietää

Hoitohuone on kodin yhteydessä. Saatat tavata rentoutusopastajamme Mimmin (kuvassa) tai jo seniori-ikään ehtineen Tupsun.

Tule rentouttavaan hierontaan
Helsingin Pitäjänmäkeen.

Ei hierontaan

Hoitoihin ei voi tulla kuumeessa, alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena tai krapulassa eikä myöskään, jos sinulla on todettu esim. tarttuva ihosairaus. Jos sinulla on vakava sairaus tai muuten epäilet onko hoito hyväksi, keskustele lääkärin ja/tai minun kanssani.

Jos olet flunssainen tai altistunut koronalle, pysy kotona.

Ennen hoitoa

Kun varaat ajan, ota talteen varauksen yhteydessä saamasi ovikoodi. Pääset sillä alaovesta. Hoitohuone on kodin yhteydessä. Odotustilaa ei valitettavasti ole, joten tule aikaisintaan muutamaa minuuttia ennen hoitoa paikalle. Älä myöhästy, sillä se on hoitoajasta pois.

Laita hoitopäivänä mukavat alusvaatteet, jotka eivät kiristä. Voit pitää halutessasi rintaliivit päällä, kunhan hartiaseutuun pääsee käsiksi. Ota huomioon, että hieronnassa käytettävä öljy voi hiukan tahria alusvaatteita. Pitkät hiukset on syytä laittaa kiinni. Jos hierotaan päätä, saat vauhdikkaan kampauksen – ota kampa tai harja mukaan.

20 min. niska-hartiahieronta tehdään tuolissa vaatteet päällä.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen ota rennosti ja vältä raskasta fyysistä rasitusta. Keho on puhdistustilassa ja esim. lihaksien palautuminen kestää jonkun aikaa.

Henkilöstä riippuen hoitoreaktiot vaihtelevat paljon. Osa nukkuu seuraavan yön tavallista paremmin ja on rento olo, mutta sen kummempaa ei ole havaittavissa. Osalla voi tulla negatiivisiakin vaikutuksia esim. päänsärkyä (lievennät tätä juomalla paljon vettä), lihassärkyä (lihasten verenkierto on parantunut), vessassa käyntejä tavallista enemmän (nestekierto paranee) tai vilun tunne (laita lämpimästi päälle). Tiedät itse parhaiten, kuinka yleensä reagoit asioihin. Jos olet herkkä, olet tässäkin asiassa herkkä.

Korona

Teen hoitoja myös korona-aikaan. Käytän maskia, jos niin haluat. Voit myös itse käyttää maskia. Desinfioin hoitopöydän, pöytäpinnat ja ovenkahvat asiakkaiden välissä. Teen itse töitä vain terveenä enkä ota vastaan flunssaisia asiakkaita.

Jos sinulla on minkäänlaisia flunssan oireita, peru aikasi ja pysy kotona. Pidetään huolta toisistamme.

Asiakaspalautteita

Kiitos tuhannesti, oli aivan mahtava hoito! Suosittelen muillekin kiireisille ihmisille pysähtymään hetkeksi ja panostamaan omaan hyvinvointiin. Hieronnan lisäksi saa hyviä neuvoja ja ajatuksia.

— Joni Sundström

Suosittelen ylläpitävää lihashuoltoa. Säännöllinen hieronta pitää päänsäryt minimissä. Eikä siinä vielä kaikki – Mikon kanssa voi jutella musajuttuja! Tai sitten vaipua vain hiljaiseen nirvanaan.

— Tuuli Paasilehto

Koulutettu hieroja
Mikko Kataja

Y-tunnus 2590813-8

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla tai tekstiviestillä. Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen.

mikkokataja@hotmail.com

p. 050 4900 323

Hiomotie 42 A 16
00380 Helsinki

Maanantai
12:00 – 21:00
Tiistai
12:00 – 21:00
Keskiviikko
Suljettu
Torstai
Suljettu
Perjantai
12:00 – 21:00
Lauantai
Suljettu
Sunnuntai
Suljettu