Yrityksille

Tarjoan hierontaa kodin yhteydessä olevassa hoitohuoneessa. Lähialueilta kannattaa tulla tänne, sillä matka itsessään jo pistää mielen rauhoittumaan ja hieronnassa pääsee heti alusta pitäen ”repo rankana” -tilaan (havainnollistava esimerkkitapaus kuvassa ylhäällä). Lisäksi aika on luontevasti omaa aikaa eikä työajan käyttämisestä hierontaan tarvitse keskustella, vaikka työnantajana maksaisitkin hieronnan.

Nappaan mielelläni myös hierontapöydän ja/tai hierontatuolin mukaani ja tulen käymään. En veloita matkoista Helsingin ja Espoon sisällä. Matkat vievät sen verran aikaa, että useampi hieronta täytyy olla samalla kertaa. Pidemmissä reissuissa sovitaan matkakustannuksista erikseen. Ps: Voidaan myös sopia, että startataan säännölliset työnantajan tarjoamat hieronnat näytehierontapäivällä, jolloin teen maksutta muutaman tunnin 10 min. hierontoja.

Ota yhteyttä!

 

 

Niska-hartiahieronta matkahierontapöydällä

Tilaksi tarvitaan rauhallinen huone, jossa voi nauttia hieronnasta ja rauhassa riisuutua/pukeutua. Hierontapöydällä pötkötellään puuvillaisten lakanoiden alla ja hierottava alue on paljaana.

  • 30 min 30 €
  • 45 min 45 €

Ajanvaraus voidaan hoitaa sähköisen ajanvaraukseni kautta tai hallinnoitte varaukset itse. Hieronnan maksaa joko hierottava tai yritys. Maksutapoina kortti tai käteinen ja yritykselle laskulla. Tarvitsen reilun vartin valmistelu/purkuaikaa ja hoitojen väliin n. 5 minuuttia.

Niskahartiahieronta tuolissa

Tuolihieronnassa tarvitaan rauhallinen tila. Erillinen huone on kiva, mutta ei välttämätön. Tuolihieronnassa ollaan istuvassa asennossa, pää tuettuna. Hieronta tapahtuu vaatteiden päältä. Suosittelen tätä erityisesti ensikertalaisille tai jos vatsallaan on syystä tai toisesta hankala olla.

  • 20 min 25 €

Ajanvaraus voidaan hoitaa sähköisen ajanvaraukseni kautta tai hallinnoitte varaukset itse. Hieronnan maksaa joko hierottava tai yritys. Maksutapoina kortti tai käteinen ja yritykselle laskulla. Tarvitsen reilun vartin valmistelu/purkuaikaa ja hoitojen väliin n. 5 minuuttia.

Verottajan ohjeistus henkilökuntaeduista

Hieronnan verovapaudesta käydään aika ajoin keskusteluja. Lue verottajan 20.12.2018 antama ohjeistus henkilökuntaeduista verotuksessa. Ote hieronnan osuudesta alla.

3.5.2.6 Hieronta

Hieronnan tarkoituksena on yleensä lihashuolto, palautuminen ja rentoutus. Työnantaja voi kustantaa verovapaana virkistystoimintana työpaikalle hierojan, jonka palveluja henkilökunta voi käyttää tietyin väliajoin. Työnantaja voi myös tehdä sopimuksen hierontapalvelujen tuottajan kanssa siitä, että henkilökunta voi tietyin väliajoin varata hierontavuoron ja työnantaja maksaa hieronnan kustannukset tai osan niistä suoraan hierontapalvelujen tuottajalle (KVL 30/2017). Edun tulee olla järjestetty siten, että koko henkilökunnalla on tosiasiallinen mahdollisuus käyttää etua.